Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Gässler Exclusiv, sininen leninki - 36/38

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Todella upea Euroopassa valmistettu Gässler Exclusiv -merkkinen sininen leninki. Koska leninki on Euroopassa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja tuotetietolappujen perusteella valmistettu  1970-luvun alussa. Valmistettu helppohoitoisesta ja kauniisti laskeutuvasta polyesteritrikoosta, jossa tummansinisellä pohjalla liloja kukkia sekä pientä, valkoista pilkkua. Upea kaksiosainen malli. Yläosa syväänuurrettu sekä pääntieltä että sivusaumoista. Olalla muotokaitaleet, joilla laskostus. Alaosa kokonaan vuoritettu. Hameosan kiinnitys sivusta piilovetoketjulla. Erittäin hyväkuntoinen, upea ja kaunis sininen leninki arkeen tai juhlaan!

Kokomerkintä GER 38 / ENG 36. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri

Pesuohje

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 72
Yläosan etupituus, cm 42
Hameosan pituus, cm 68
Olan pituus, cm 12

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!