Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Helén Exclusive, kotimainen bleiseri - 42

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Klassinen ja ajaton, Suomessa valmistettu Helén Exclusive -tuotemerkin ruutubleiseri. Koska bleiseri on valmistettu Suomessa, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Jakun muotokielen ja lappujen perusteella valmistettu 1990-luvulla. Päällikangas 100 % puhdasta, uutta villaa. Mustalla pohjalla iso vaalea ruutukuosi. Lyhyt, laatikkomainen malli, jossa herrainkaulus ja yksirivinen napitus kolmella kullanvärisellä metallinapilla. Valetaskut. Tilava pussihiha. Kauluskäänne, taskunsuut ja hihansuunkäänteet mustaa samettia. Kokonaan vuoritettu. Runsaat olkatoppaukset, jotka voi halutessaan poistaa. Bleiserin pinnalta käsin poistettu tahroja ja takakappaleella pieni nirhauma, muutoin hyväkuntoinen, laadukas kotimainen bleiseri arkeen tai juhlaan!

Kokomerkintä 42. Tarkemmat kokotiedot alta.

Tietoa Helén Exclusive Oy:stä

Helén Exclusive on Eila Helén Oy:n tuotemerkki. Eila Helén perusti 1979 naisten korkealaatuista vaatetusta valmistavan yrityksen Kokkolaan. Yrityksen työntekijämäärä on ollut koko sen toiminnan ajan noin 30 henkeä. Vuonna 1994 yritys muutettiin osakeyhtiöksi. Tuotannossa oli naisten jakkuja, hameita, housuja ja puseroita, joiden kohderyhmä oli aikuinen virkanainen. Vienti suuntautui lähinnä Ruotsiin, jonne meni 25 % tuotannosta. Vuonna 2013 Eila Helén keskeytti toimintansa hetkeksi alan yleisen huonon taloustilanteen vuoksi, mutta jatkoi toimintaansa 2014.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996), keskipohjanmaa.fi

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: 100 % puhdasta uutta villaa
Vuori: 100 % viskoosi

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 120
Vyötärön ympärys, cm 114
Etupituus, cm (olka-helma) 64
Olan pituus, cm 13
Hihan pituus, cm 57

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!