Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Hillevi Grönholm, kotimainen nahkatakki 80-luvulta - 40

49,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Huikea, Vaasassa Pohjanmaan Turkis Oy:n valmistama, Hillevi Grönholmin suunnittelema nahkatakki 80-luvulta. Koska takki on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja tuotelappujen perusteella valmistettu 1980-luvulla. Valmistettu kylmän punaisesta nahasta. Aikakautensa lyhyt takkimalli, jossa upeat leikkaukset. Kulmikas kauluskäänne, kiinnitys muovivetoketjulla ja kolmella napilla. Etutaskut muotosaumassa. Kuminauhoitettu helma ja kädentie. Kokonaan vuoritettu. Takahelmassa noin 3cm reikä ja vuoressa pieniä tahroja, jotka huomioitu hinnassa. Muutoin hyväkuntoinen, niin upea ja laadukas kotimainen nahkatakki 80-luvulta!

Kokomerkintä 40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: 100 % nahka
Vuori: polyesteri (arvio, ei vuoren materiaalitietoa)

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 116
Helman ympärys, cm, 104-116
Pituus, keskitaka, cm 64
Etupituus, cm 65
Selän leveys, cm 39
Olan pituus, cm 15
Hihan pituus, cm 62

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

40

Väri