Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Junesco of Sweden, sininen villakangastakki - 38/40

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Ruotsalainen Junesco of Sweden -merkkinen laadukas villakangastakki. Koska takki on Ruotsissa valmistettu, on se suurella todennäköisyydellä vastuullisesti valmistettu. Todella kaunis, näyttävä ja ajaton malli, jossa runsaasti ihania yksityiskohtia. 100 % villakangasta, jossa kevyt kalaruotostruktuuri. Isot herrainkaulukset, epoletit, hihansuunkäänteet ja sivutaskut. Näyttävät, kultaiset ankkurinapit kahdessa rivissä etukappaleella sekä olan epoleteissa. Halkio keskitakasaumassa. Lämmin ja kaunis, erittäin hyväkuntoinen villakangastakki.

Kokoarvio C38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Junesco of Swedenistä

Junesco of Sweden on ruotsalainen vaatetusalan yritys, joka aloitti toimintansa mittatilausompelimona 1940-luvun lopulla. Toiminnan laajetessa ensimmäinen tehdas avattiin Skånen Fagerhultiin vuonna 1952. Parhaimmillaan yritys työllisti 250 työntekijää. Yritys haki konkurssia vuonna 1990 vaatetusalan kilpailun ja globalisaation tuomien haasteiden myötä. Junesco of Sweden on edelleen tunnettu korkealaatuisista takeistaan.

Lähde: http://www.sydostran.se/olofstrom/junesco-garanterat-made-in-lonsboda/

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: 100 % puhdasta, uutta villaa
Vuori: 100 % polyesteri

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 106
Vyötärönympärys, cm 104
Selän leveys, cm 40
Pituus keskitaka, cm 113
Olkasauman pituus, cm 13
Hihan pituus, cm 60

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.

Lisätiedot

Paino 1,5 kg
Mitat 40 cm