Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Kati of Finland, villi pusero 80-luvulta - 40

32,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Todella kaunis ja tyylikäs Kati of Finland -merkkinen juhlapusero 80-luvulta. Valmistettu Suomessa, joten pusero on todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja tuotetietolapun perusteella valmistettu 1980-luvulla. Valmistettu kevyesti strukturoidusta ja kauniisti kiiltävästä polyesterikankaasta, jossa villi eläinkuosi – seepran raitoja ja pantterin täpliä. Kuosin sävyinä tumma valkoinen, myyränharmaa ja musta. Kauluskäänteet, olat, hihansuut ja helma kiiltävää, mustaa kangasta. Kaksirivinen napitus muovinapeilla. Lyhyt ja rento, pitkähihainen puseromalli, jossa kevyet olkatoppaukset. Todella hyväkuntoinen ja kaunis 80-luvun pusero arkeen tai juhlaan!

Kokomerkintä 40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100% polyesteri
30 perus

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 118
Helman ympärys, cm 106
Etupituus, cm (olka-helma) 52
Olan pituus, cm 19
Hihan ulkopituus, cm 61

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

38

Väri

, , , ,