Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Keltainen viskoosimekko 80-luvulta - 34/36

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Näyttävä ja raikas, Ranskassa valmistettu keltainen viskoosimekko. Koska mekko on Ranskassa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja tuotetietolappujen perusteella valmistettu 1980-luvlla. Valmistettu kevyestä ja kauniisti laskeutuvasta, hengittävästä viskoosista. Raikkaan keltaisen sävyinen Vyötäröllä muotosauma, joka kokonaan kuminauhoitettu – mekko näyttää hieman haalarilta. Yläosa laskostettu ristiin vyötärön muotosaumalle. Takakappaleella killa, joka yhdistää molemmat puolet. Kiilalla nappikiinnitys. Alaosa upeasti laskostettu, halkiot sekä etu- että takakappaleella. Hameosan keskitakasaumassa vetoketjukiinnitys. Hyväkuntoinen, näyttävä ja erilainen keltainen mekko rohkealle pukeutujalle arkeen tai juhlaan! Huomaa, vyö ei kuulu mekkoon!

Kokomerkintä 6, joka vastaa kokoa 34/36. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % viskoosi

Pesuohje

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 46*
Yläosan etupituus, cm 40
Hameosan pituus, cm 82
Olan leveys, cm 19

*=venyttämättömänä, vyötärö kuminauhoitettu. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!