Kukkakuosinen kauluspaita 70-luvulta – 38/40

22,95

Kukkakuosinen kauluspaita, joka on valmistettu muotokielestä päätellen 70-luvulla. Ei valmistajatietoja, mutta niskalapun perusteella paita on luultavasti valmistettu Saksassa. Ihanaa, kevyttä puuvillatoimikasta, joka kuultaa kevyesti läpi. Valkoisella pohjalla pientä kukkakuosia, jossa pääsävyinä punainen, vaaleanpunainen ja sininen. Klassinen 70-luvun malli; muotolaskoksen rinnalla, kevyesti sisäänotettu malli, rintatasku ja suurehkot kaulukset. Nappikiinnitys etukappaleella ja hihansuissa. Kaunis, hyvinsäilynyt 70-luvun vaate. Yhdistä farkkujen ja saappaiden tai nilkkureiden kanssa tai tyttömäisesti kellohameeseen ja peep toe -kenkiin!

Kokomerkintä 40, mutta sopinee myös koolle 38. Tarkista tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

Kuvaus

Kukkakuosinen kauluspaita, joka on valmistettu muotokielestä päätellen 70-luvulla. Ei valmistajatietoja, mutta niskalapun perusteella paita on luultavasti valmistettu Saksassa. Ihanaa, kevyttä puuvillatoimikasta, joka kuultaa kevyesti läpi. Valkoisella pohjalla pientä kukkakuosia, jossa pääsävyinä punainen, vaaleanpunainen ja sininen. Klassinen 70-luvun malli; muotolaskoksen rinnalla, kevyesti sisäänotettu malli, rintatasku ja suurehkot kaulukset. Nappikiinnitys etukappaleella ja hihansuissa. Kaunis, hyvinsäilynyt 70-luvun vaate.

Yhdistä farkkujen ja saappaiden tai nilkkureiden kanssa tai tyttömäisesti kellohameeseen ja peep toe -kenkiin!

Kokomerkintä 40, mutta sopinee myös koolle 38. Tarkista tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

65 % polyesteri
35 % puuvilla

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 96
Vyötärönympärys, cm 92
Lantionympärys, cm 96
Selän leveys, cm 37
Hartialeveys, cm (olka-olka) 36
Pituus keskietu, cm (pääntie-helma) 59
Pituus keskitaka, cm (niska-helma) 60
Hihan pituus (olka-hihansuu) 61

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!