Kukkashortsit – 34

9,95

Ihanan kesäiset kukkashortsit. Ei valmistaja- tai pesumerkintöjä. Kevyesti laskeutuvaa materiaali, jossa lillalla pohjalla valkoisia pilkkuja ja vihreitä kukkia. Korkea vyötärökorkeus, vyötärökaitaleella vyölenkit. Kiinnitys vetoketjulla ja napilla. Takakappaleella pieniä, huomaamattomia musteläikkiä, muutoin todella hyväkuntoiset, näyttävät kukkashortsit kesäkadulle! Yhdistä kesäpäivään valkoiseen, löysään T-paitaan ja tennareihin ja yksilöllinen lookkisi on valmis! Kokomerkintä 38, mutta shortsit pienempää kokoa. Tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 5001010316 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ihanan kesäiset kukkashortsit. Ei valmistaja- tai pesumerkintöjä. Kevyesti laskeutuvaa materiaali, jossa lillalla pohjalla valkoisia pilkkuja ja vihreitä kukkia. Korkea vyötärökorkeus, vyötärökaitaleella vyölenkit. Kiinnitys vetoketjulla ja napilla. Takakappaleella pieniä, huomaamattomia musteläikkiä, muutoin todella hyväkuntoiset, näyttävät kukkashortsit kesäkadulle!

Yhdistä kesäpäivään valkoiseen, löysään T-paitaan ja tennareihin ja yksilöllinen lookkisi on valmis!

Kokomerkintä 38, mutta shortsit pienempää kokoa. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla
(arvio, tuotteessa ei materiaalitietoja)

Pesuohjeet

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 66
Lantion ympärys, cm 118
Lahkeen ympärys, cm 93
Ulkosauman pituus, cm 48

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotteita ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.

Lisätiedot

Paino 0.2 kg
Koko

Väri

,