Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

L-kolttu, violetti jakkupaita - 42/44

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

L-kolttu Oy:n Suomessa valmistettu violetti jakkupaita. Koska paita on Suomessa valmistettu, on se hyvin suurella todennäköisyydellä valmistettu vastuullisesti. Muotokielen ja niskalapun perusteella valmistettu 1960-luvulla. Valmistettu strukturoidusta polyesteritrikoosta, jossa violetilla pohjalla kuosia. Kevyesti sisäänotettu, lyhyt jakkumalli. V-pääntie, nappikiinnitys.  Lyhyt hiha, jolla koristekaitale. Erittäin hyväkuntoinen jakkupaita arkeen tai juhlaan!

Kokomerkintä 43, joka vastannee koko 42/44. Tarkemmat kokotiedot alta.

Tietoa L-Kolttu Oy:stä

L-Kolttu Oy:n Mode S-XL on suomalaisen naisen mitoituksella tehtyjen pukineiden erikoisliikeketju. Liikkeitä yrityksellä on lähes sata pitkin Suomea. Yrityksen etusijalla on ollut tehdä suomalaisille naisille sopivia ja istuvia vaatteita kokoina 34–52.

Lähde: www.nettitieto.fi

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri
Arvio, ei materiaalitietoja
Pesuohje

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 116
Vyötärönympärys, cm 104
Selän leveys, cm (lavan kohdalta) 41
Etupituus, cm (olka-helma) 55
Olan pituus, cm 13,5
Hihan ulkopituus, cm (olka-hihansuu) 30

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

42, 44

Väri