Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Länsi-saksalainen mekko - M

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Upea, Länsi-Saksassa valmistettu mekko. Koska mekko on valmistettu Länsi-Saksassa on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu ja ennen vuotta 1991, luultavasti 1970-luvulla. Niskalappu on leikattu irti, mutta pesuohjelaput tallella. Hurmaava ja persoonallinen mekko, joka on valmistettu laskeutuvasta ja kevyestä polyesteritrikoosta. Yläosa kasmirkuosista kangasta, jossa vaalealla pohjalla beigeä ja oranssia kuosia. Pussihihat, joissa hihansuilla solmittavat nyörit. Iso, pyöreä pääntie, jolla laskostus. Hameosa pääosin vaalean beige, jossa kauniit ornamenttikoristeet. Hameosan edessä ja keskellä takana avolaskos. Kiinnitys takana pitkällä vetoketjulla. Miehustaosa kokonaan vuoritettu. Mekon saumoja korjailtu, muutama huomaamaton nyppy ja vuori vähän kärsinyt, mutta muutoin ihana mekko, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan.

Kokoarvio M (kokolappu leikattu irti). Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: 100 % polyesteri
Vuori: 100 % polyesteri

Pesuohje

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 102
Vyötärön ympärys, cm 87
Yläosan etupituus, cm 41
Hameen pituus, cm 76
Selän leveys, cm 38
Olan pituus, cm 8
Hihan pituus, cm 55

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

38, 40

Väri