Notice: WC_Cart::get_cart_url on kehotettu välttämään versiosta 2.5 asti! Käytä sen sijaan wc_get_cart_url. in /var/www/niinmua/wp-includes/functions.php on line 3831
0 kohdetta

Lena, kotimainen bleiseri – 40

19,95

Kotimaisen Ermiso Ky:n Lena-malliston musta bleiseri. Koska bleiseri on valmistettu Suomessa, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Ajaton malli, joka on valmistettu laskeutuvasta, helppohoitoisesta materiaalista. Ei kauluskäänteitä. 1-rivinen kiinnitys kahdella päällystetyllä napilla. Etutaskut. Vahvat olkatoppaukset, jotka voi halutessaan poistaa. Ei vuorta. Erittäin hyväkuntoinen kotimainen bleiseri arkeen tai juhlaan.

Yhdistä rennosti toimistoon Mommy Fit- farkkujen ja valkoisen T-paidan kanssa tai yhdistä juhlaan leveälahkeisten housujen kanssa tai kotelomekon päälle.

Kokomerkintä 40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 2001830317 Osastot: , ,

Kuvaus

Kotimaisen Ermiso Ky:n Lena-malliston musta bleiseri. Koska bleiseri on valmistettu Suomessa, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Ajaton malli, joka on valmistettu laskeutuvasta, helppohoitoisesta villasekoitekankaasta. Ei kauluskäänteitä. 1-rivinen kiinnitys kahdella päällystetyllä napilla. Etutaskut. Vahvat olkatoppaukset, jotka voi halutessaan poistaa. Ei vuorta. Erittäin hyväkuntoinen kotimainen bleiseri arkeen tai juhlaan.

Yhdistä rennosti toimistoon Mommy Fit- farkkujen ja valkoisen T-paidan kanssa tai yhdistä juhlaan leveälahkeisten housujen kanssa tai kotelomekon päälle.

Kokomerkintä 40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Ermiso Ky:stä

Ermiso Ky on lahtelaisen Soilituote Oy:n sisaryhtiö. Soilituote Oy:n perustajien Soili ja Aaro Kivikosken vanhimman pojan Kari Kivikosken vaimo Leena suunnitteli Soilituote Oy:n tuotteiden lisäksi vuonna 1974 perustetun Ermiso Ky:n nuorekkaampaa Lena-mallistoa.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996)

Materiaali ja pesuohjeet

45 % villa / 55 % polyesteri

Pesuohje

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 120
Etupituus, cm 72
Selän leveys, cm 42
Olkasauman pituus, cm 15
Hihan pituus, cm 60

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.

Saatat myös pitää...