Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Maire Virkkunen, kotimainen musta jakku - 38/40

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Arvostetun Maire Virkkusen Suomessa valmistettu musta jakku. Valmistettu ateljeessa mittatilaustyönä. Koska jakku on Suomessa valmistettu, on se hyvin todennäköisesti myös vastuullisesti valmistettu. Valmistettu mustasta, kevyestä villakankaasta. Ihana, lyhyt, laatikkomainen malli, jossa lyhyet lepakkohihat. Pieni shaalikaulus. Pienet halkiot sivusaumoilla. Kiinnitys kolmella koristeellisella napilla. Kokonaan vuoritettu. Ajaton malli, jonka muotokieli sopii täydellisesti myös nykypäivään!

Yhdistä juhlaan mekon päälle tai suorien housujen yläosaksi. Trendikäs pukeutuja yhdistää jakun toimistoon kellohelmaiseen hameeseen, printilliseen T-paitaan ja tennareihin. Toista samanlaista ei vastaan tule!

Kokoarvio 38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Maire Virkkusesta

Maire Virkkunen avasi ensimmäisen boutique-tyyppisen myymälän Helsingissä 1950-luvulla. Virkkunen toimi muotitaitelijan lisäksi laulajana. Virkkunen kuoli vuonna 1993.

Lähde: hs.fi

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: 100 % villa (arvio, ei tuotetietoja)
Vuori:  asetaatti / polyamidi (arvio, ei tuotetietoja)

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm (kainalo-kainalo) 120
Helman ympärys, cm 130
Etupituus, cm (olka-helma) 49
Pituus keskitaka, cm (kaulus-helma) 46
Ulkohihan pituus, cm (pääntie-hihansuu) 37

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Paino 0,2 kg