Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Mallimari, kotimaiset liituraitahousut - C44

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimaisen Mallimari Oy:n Suomessa valmistetut sinipohjaiset liituraitahousut. Koska housut on valmistettu Suomessa, on ne hyvin suurella todennäköisyydellä vastuullisesti valmistettu. Klassinen ja monikäyttöinen malli, joka sopii niin juhlaan kuin arkeen!Sinisellä villakangaspohjalla valkoisia liituraitoja. Etukappaleella avolaskokset ja sivutaskut. Kapeneva lahje. Kiinnitys vetoketjulla ja kahdella koristeellisella napilla. Vyötäröllä vyölenkit. Erittäin hyväkuntoiset, kotimaiset liituraitahousut.

Yhdistä arkeen tai toimistoon T-paitaan ja jakkuun, juhlaan sifonkipaitaan!

Kokomerkintä C44, mutta mahtunee myös koolle 42. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Malli-Mari Oy:stä

Aatos Kivelä ja Aarne Varila perustivat vuonna 1965 Malli-Mari Oy:n Kokkolaan. Tehdasta laajennettiin 1970-luvun puolivälissä. Työntekijämäärä vaihteli 120-165 välillä ja tuotantoa vietiin Pohjoismaihin, Englantiin ja Kreikkaan. Malli-Mari oli tunnettu modikkaista naistenvaatteista ja suunnittelijoistaan. Vuonna 1984 Master-Coat osti Malli-Marin. Malli-Marin toiminta lopetettiin vuoden 1995 alussa.

Lähde: kansakunnan Vaatettajat (1996)

Materiaali ja pesuohjeet

55  % polyesteri / 45 % villa

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm  86
Lantion ympärys, cm  122
Vyötärökorkeus keskietu, cm  36
Vyötärökorkeus keskitaka, cm  45
Lahkeen ympärys, cm  39
Ulkosauman pituus, cm  103

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotteita ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.

Lisätiedot

Paino 0,3 kg