Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Marimekko, 2-osainen Tarha-kävelypuku 60-luvulta – 2XS/XS

99,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Todella hurmaava, Marimekko Oy:n Suomessa valmistama kaksiosainen kävelypuku 60-luvulta. Koska asu on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Valmistettu sileästä ja vahvasta puuvillasta, jossa Annika Rimalan vuonna 1963 suunnittelemasta Tarha -kuosi. Kuosin sävyinä tummansininen, keskisininen ja punertava ruskea. Kaksiosainen kävelypuku-malli, johon kuuluu hame ja jakkupaita sidottavalla vyöllä.

Ajaton, lyhyt kynähamemalli, jossa muotolaskokset vyötärökaitaleelta. Kiinnitys sivusaumasta metallivetoketjulla ja napilla.

Jakkupaita aikakautensa lyhyt ja laatikkomallinen, jossa pieni herrainkaulus ja lyhyt hiha. Muotolaskokset rinnalla ja takaolalla. Kiinnitys mustin muovinapein. Jakkupaitaan kuuluu samaisesta kankaasta valmistettu, sidottava vyö. Ei vyölenkkejä.

Todella hyväkuntoinen, laadukas ja ihastuttava Marimekon kävelypuku 60-luvulta yhdessä tai erikseen käytettäväksi!

Kokomerkintä 38, mutta sopinee nykymittastandardeilla paremmin koolle 2XS/XS, huomaa hameen todella pieni vyötärönympärys! Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Marimekko Oy:stä

Marimekko edustaa Suomen vaatetusteollisuuden historiassa omaperäistä suomalaista tuotesuunnittelua ja ajattelutapaa. Marimekko perustettiin vuonna 1951, jolloin Armi Ratia meni mukaan miehensä Viljo Ratian kaksi vuotta aikaisemmin ostamaan painettuja vahakankaita valmistaneeseen Printex Oy:hyn. Marimekon ensimmäisen malliston suunnitteli Riitta Immonen vuonna 1951. Vuonna 1955 Marimekko perusti oman ompelimonsa. Vuonna 1953 palkattiin Vuokko Eskolin-Nurmesniemi suunnittelemaan vaatteita. Juuri Vuokko antoi Marimekko-vaatteille niiden erikoisilmeen. 1960-luvulla yritys kasvoi vahvasti. Vuonna 1985 Amer-Yhtymä osti Marimekon, ostolla oli vaikutus Marimekon kannattavuuteen. Käännös parempaan tapahtui 1991, kun Kirsti Paakkanen osti Marimekon.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996) 

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla
Arvio, ei materiaalitietoja.
60

 

Mittataulukko

Hame

Vyötärön ympärys, cm 61
Lantion ympärys, cm 92
Pituus, cm 54

Jakkupaita

Rinnan ympärys, cm 100
Helman ympärys, cm 100
Etupituus, cm 53
Olan pituus, cm 14
Hihan pituus, cm 25

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

32, 34

Väri

, ,