Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Marimekko, kauluspaita vuodelta 1974 - 36/38

69,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Upea Marimekko Oy:n Suomessa valmistama kauluspaita. Koska paita on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Tuotetietolapun perusteella valmistettu vuonna 1974. Vahvaa puuvillatoimiaksta, jossa vuonna 1972 suunniteltu Talvi -kuosi. Pohjaväri musta, kuosin sävyinä tummanruskea ja beige. Ajaton ja klassinen kauluspaitamalli rintataskuilla. Pitkähihainen, muotoonommeltu malli. Kiinnitys muovinapeilla. Suora helma. Erittäin hyväkuntoinen, ajaton ja hurmaava Marimekon kauluspaita!

Kokomerkintä 40, mutta sopinee nykymittastandardeilla paremmin koolle 36/38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Marimekko Oy:stä

Marimekko edustaa Suomen vaatetusteollisuuden historiassa omaperäistä suomalaista tuotesuunnittelua ja ajattelutapaa. Marimekko perustettiin vuonna 1951, jolloin Armi Ratia meni mukaan miehensä Viljo Ratian kaksi vuotta aikaisemmin ostamaan painettuja vahakankaita valmistaneeseen Printex Oy:hyn. Marimekon ensimmäisen malliston suunnitteli Riitta Immonen vuonna 1951. Vuonna 1955 Marimekko perusti oman ompelimonsa. Vuonna 1953 palkattiin Vuokko Eskolin-Nurmesniemi suunnittelemaan vaatteita. Juuri Vuokko antoi Marimekko-vaatteille niiden erikoisilmeen. 1960-luvulla yritys kasvoi vahvasti. Vuonna 1985 Amer-Yhtymä osti Marimekon, ostolla oli vaikutus Marimekon kannattavuuteen. Käännös parempaan tapahtui 1991, kun Kirsti Paakkanen osti Marimekon.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996) 

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 96
Vyötärön ympärys, cm 92
Etupituus, cm (olka-helma) 64
Pituus keskitaka, cm 66
Olkasauman pituus, cm 13
Hihan pituus, cm 55

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.

Lisätiedot

Koko

36, 38

Väri

, ,