Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Marimekko, pinkki pallopaita - S

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Marimekon Suomessa valmistettu pinkki pallopaita. Koska paita on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Valmistettu pehmeästä puuvillatrikoosta, jossa tummanpinkillä pohjalla vaaleampia palloja. Laaja pääntie. Pientä, luonnollista nukkaa kankaan pinnassa, mutta yleisesti erittäin hyväkuntoinen pallopaita arki- tai toimistokäyttöön.

Kokomerkintä S. Tarkemmat kokotiedot alta.

Tietoa Marimekko Oy:stä

Marimekko edustaa Suomen vaatetusteollisuuden historiassa omaperäistä suomalaista tuotesuunnittelua ja ajattelutapaa. Marimekko perustettiin vuonna 1951, jolloin Armi Ratia meni mukaan miehensä Viljo Ratian kaksi vuotta aikaisemmin ostamaan painettuja vahakankaita valmistaneeseen Printex Oy:hyn. Marimekon ensimmäisen malliston suunnitteli Riitta Immonen vuonna 1951. Vuonna 1955 Marimekko perusti oman ompelimonsa. Vuonna 1953 palkattiin Vuokko Eskolin-Nurmesniemi suunnittelemaan vaatteita. Juuri Vuokko antoi Marimekko-vaatteille niiden erikoisilmeen. 1960-luvulla yritys kasvoi vahvasti. Vuonna 1985 Amer-Yhtymä osti Marimekon, ostolla oli vaikutus Marimekon kannattavuuteen. Käännös parempaan tapahtui 1991, kun Kirsti Paakkanen osti Marimekon.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 82
Vyötärönympärys, cm 76
Selän leveys, cm 32,5
Etupituus, cm 58
Olan pituus, cm 7
Hihan ulkopituus, cm 56

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!