Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Modelia, kotimainen vintage-leninki - 36

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Suomen Turussa Modelia Oy:n valmistama vintage-leninki. Koska leninki on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen perusteella valmistettu 1960-luvulla. Valmistettu kauniisti laskeutuvasta ja helppohoitoisesta materiaalista, jossa luonnonvalkoisella pohjalla kaunis kukka- ja pistekuosi. Kaksiosainen malli, vyötäröllä muotosauma. Yläosalla nappikiinnitys, rusettikaulus ja 2/3-pituiset pussihihat. Hameosan yläosalla kiinteät laskokset, jotka aukeavat helmaan avolaskoksiin. pliseerattu. Yläosa puolittain ja hameosa kokonaan vuorattu. Kiinnitys sivusaumasta pitkällä vetoketjulla. Erittäin hyväkuntoinen, kaunis ja hurmaava Turkulaisen Modelia Oy:n vintage-leninki arkeen tai juhlaan!

Kokomerkintä 36. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri

Pesuohje

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 90
Vyötärön ympärys, cm 78
Yläosan etupituus, cm 40
Hameosan pituus, cm 71
Olan pituus, cm 11
Hihan pituus, cm 48

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!