Parvilla Oy, kotimainen villaneuletakki – L/XL

49,95

Parvilla Oy:n Suomessa valmistama näyttävä villaneuletakki. Koska neuletakki on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Valmistettu puhtaasta uudesta villasta. Sävynä luonnonvalkoinen. Valmistettu patenttineuloksesta, kauluskäänne joustinneulosta. Iso shaalikaulus, joka kiinnittyy edestä kaksirivisellä napituksella. Isot etutaskut. Muutama huomaamattomasti parsittu silmäpako, muutoin erittäin hyväkuntoinen, ajaton ja lämmin villaneuletakki Unisex-käyttöön!

Kokomerkintä XXL, mutta nykymittastandardeilla kokoa L/XL. Tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

Kuvaus

Parvilla Oy:n Suomessa valmistama näyttävä villaneuletakki. Koska neuletakki on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Valmistettu puhtaasta uudesta villasta. Sävynä luonnonvalkoinen. Valmistettu patenttineuloksesta, kauluskäänne joustinneulosta. Iso shaalikaulus, joka kiinnittyy edestä kaksirivisellä napituksella. Isot etutaskut. Muutama huomaamattomasti parsittu silmäpako, muutoin erittäin hyväkuntoinen, ajaton ja lämmin villaneuletakki Unisex-käyttöön!

Kokomerkintä XXL, mutta nykymittastandardeilla kokoa L/XL. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Parvilla Oy:stä

Paraisilla, vuonna 1923 Georg Söderlund alkoi neuloa villaröijyjä sekatavarakauppansa takahuoneessa. Näin Paraisten Villakutomo syntyi. Kutomosta muodostui myöhemmin Oy Parvilla Ab. Tehdas siirtyi valmistamaan villaneuleita ja se siirrettiin Turkuun. 70-luvun puolessa välissä tehdas työllisti 75 henkeä, ja neuleista kolmannes vietiin muihin Pohjoismaihin, Yhdysvaltoihin ja Kanadaan. 1983 Parvilla siirtyi osaksi Oy Suomen Fix Ab:ta.

Lähde: Kansakunnan Vaatettajat (Lappalainen & Almay 1996, 145)

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puhdasta uutta villaa

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 110
Helman ympärys, cm 92
Etupituus, cm 79
Olan pituus, cm 16
Hihan pituus, cm 67

Mitat tuotteesta venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!