Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Pinkki vintage-mekko - 40

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Saksalainen pinkki vintage-mekko. Ei valmistajatietoja. Koska leninki on Saksassa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja tuotetietolappujen perusteella valmistettu 1970-luvulla. Valmistettu helppohoitoisesta ja kauniisti laskeutuvasta polyesteritrikoosta, jossa pinkillä pohjalla pohjalla pieni valko-sininen kukkakuosi. Upea kaksiosainen malli, vyötäröllä muotoleikkaus. Vyötäröllä sivusaumoissa vyölenkit. Mekkoon kuuluu samasta kankaasta valmistettu vyö. Yläosa puseromallinen: matala, laskokstettu pystykaulus, kiinnitys edestä päällystetyin napein. Etuolalla laskostus. 2/3-pituinen pussihiha, jolla nyörikiinnitys. Laskostettu, kokonaan vuorattu hameosa. Toisen hihan takakappaleella huomaamattomasti parsittu reikä, muutoin hyväkuntoinen ja kaunis pinkki mekko arkeen tai juhlaan!

Kokomerkintä 40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri

Niin Mua -pesuohje

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 98
Vyötärön ympärys, cm 78
Yläosan etupituus, cm 42
Hameosan pituus, cm 74
Selän leveys, cm 36,5
Olan pituus, cm 13
Hihan pituus, cm 39

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!