Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Piú, graafinen viskoosimekko 80/90-luvulta - 44

50,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Todella hurmaava Piú -merkkinen viskoosimekko 80/90-luvulta. Ei valmistusmaatietoa. Muotokielen, niskalapun, materiaalin ja kuosin perusteella 1980/90-luvulta. Valmistettu sileästä, hengittävästä ja erittäin mukavantuntuisesta viskoosista, jossa abstrakti, typograafinen maisemakuosi. Kuosin sävyinä valkoinen, aprikoosi, vaaleanruskea, sininen, musta ja beige. Pitkä ja runsashelmainen mekkomalli, jossa leikkaus vyötäröllä. Lyhyt, olalta ja hihansuulta laskostettu hiha. Hihansuulla koristenappi. Pyöreä pääntie, kiinnitys vyötärökorkeudelle valkoisin napein. Pitkä muovivetoketju sivusaumassa. Selässä sidottava nauha. Runsas, laskostettu helma. Pienet olkatoppaukset. Ei vuorta. Hyväkuntoinen, kaunis ja hurmaava viskoosimekko 80/90-luvulta!

Kokoarvio 44. Tarkemmat kokotiedot alta.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % viskoosi
Arvio, ei materiaalitietoa.

pesu40

 

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 116
Vyötärön ympärys, max., cm 100
Yläosan pituus, cm 53
Hameosan pituus, cm 75
Olan pituus, cm 14
Hihan pituus, cm 29

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

44

Väri

,