Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Piu, pitkä kotimainen kauluspusero 80-luvulta - S/M

39,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Todella ihana, Pirki Oy:n Piu -tuotemerkin Parikkalassa valmistama kauluspusero 80-luvulta. Koska paita on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen, materiaalin ja tuotelappujen perusteella valmistettu 1980-luvulla. Valmistettu liukkaasta ja kauniisti kiiltävästä polyesterista, jossa raakasilkkimäinen tekstuuri ja kukka-pallokuviointi. Sävyinä lämmin hopeanharmaa ja musta. Pitkähihainen ja suora oversized -kauluspaitamalli, jossa laskostettu leikkaus muotokaarrokkeella. Kiinnitys etupituudelta muovinapein. Napitus ranteella. Pienet olkatoppaukset. Olalta laskostettu hiha. Takaa pidempi, kaarrettu helma. Todella hyväkuntoinen ja hurmaava kotimainen kauluspaita 80-luvulta!

Kokomerkintä 34, mutta sopii mallinsa puolesta käyttöön koolle S/M. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 125
Vyötärön ympärys, cm 125
Etupituus, cm (olkasauma-helma) 80
Pituus, keskitaka, cm 90
Olan pituus, cm 14
Hihan pituus, cm 56

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

34, 36, 38, 40

Väri

, ,

Materiaali