Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Pola, kotimainen juhlapusero – L

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimainen Pola Oy:n valmistama juhlapusero. Koska tuote on valmistettu Suomessa, on se hyvin suurella todennäköisyydellä vastuullisesti valmistettu. Upea, ajaton juhlapusero, joka sopii myös nykypäivään – niin juhlaan kuin arkeen! Suora, laskeutuva malli (tuotekuvassa pusero neulattu). Etukappaleella näyttävä safarihenkinen beige-musta kuosi. Takakappale mustaa, läpikuultavaa kangasta. Juhlapuserossa holkkihihat. Laaja pääntie. Erittäin hyväkuntoinen, kuin uusi.

Yhdistä farkkujen ja jakun kanssa tai ilmaan toimistoon tai kapean hameen ja korkokenkien kanssa juhlaan.

Kokomerkintä L. Tarkista tarkemmat kokotiedot alta.

Tietoa Pallo-Paita / Pola Oy:stä

Vuonna 1927 helsinkiläiset vaatekauppiaat perustivat yhteisyrityksen Vaatehtimojen Paitatehdas Oy:n. Pian sen osti F. I. Kurikka ja muutti 1934 yrityksen nimen muotoon Pallo-Paita Oy. Tehdas evakuoitiin talvisodan jaloista Kankaanpäähän, jossa valmistettiin sotien aikana sotilaiden lumipukuja. Jatkosodan aikana Pallo-Paita palasi Helsinkiin. Pallo-Paidan omistaja kauppaneuvos Pentti Kurikka perusti 1952 Helsinkiin myös Pola Oy -nimisen yrityksen, ja molemmat yritykset siirtyivät Mäkelänkadulle vuonna 1956 valmistuneeseen tehtaaseen.  Vuonna 1970 Pola Oy:n tuotanto siirrettiin Lappeenrantaan. Pallo-Paidan ja Polan keskeisiä henkilöitä ovat olleet mallistojen suunnittelijoina Marja Eskola ja Irma Sikow. 1980-luvun puolivälissä Pola ja Pallo-Paita työllistivät yhteensä noin 400 suomalaista ja vuosittain valmistettiin miljoona tuotetta. Vuonna 2012 Pola Oy:n liikevaihto oli 50 000 euroa ja henkilöstömäärä 3.

Lähde: kansakunnan Vaatettajat (1996), Fonecta Finder

Materiaali ja pesuohjeet

Polyesteri-viskoosi (arvio, materiaalimerkintä leikattu pois)

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 112
Lantionympärys, cm 114
Selän leveys, cm 42
Hartialeveys, cm (olka-olka) 43
Pituus keskietu, cm (pääntie-helma) 51
Pituus keskitaka, cm (niska-helma) 60
Hihan pituus (pääntie-hihansuu) 26

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

40, 42

Väri

,