Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Pola, kotimainen ruskea hame - C40

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimaisen Pola Oy:n Suomessa valmistettu ruskea hame arviolta 1980-luvulta. Koska hame on Suomessa valmistettu, on se hyvin todennäköisesti myös vastuullisesti valmistettu. Ihana, kapea kynähamemalli, joka sopii myös nykypäivään. Sävynä tumma mokanruskea, lähes säämiskämäinen pintastuktuuri. Riippuen käyttäjän pituudesta, joko täyspitkä tai trendikkääsi nilkan paljaaksi jättävä pituus. Isot helmahalkiot sekä keskietu- että keskitakasaumassa. Koristeelliset vyölenkit etu- ja takakappaleella. Kiinnitys takasaumasta vetoketjulla ja piilonapilla. Sivukappaleilla kuminauhoitus. Kokonaan vuoritettu. Ihana, persoonallinen Pola Oy:n Suomessa valmistettu hame.

Yhdistä trendikkäästi T-paitaan ja tennareihin tai juhlaan tiukkaan toppiin ja korkokenkiin!

Kokomerkintä C40/UK14. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Pallo-Paita / Pola Oy:stä

Vuonna 1927 helsinkiläiset vaatekauppiaat perustivat yhteisyrityksen Vaatehtimojen Paitatehdas Oy:n. Pian sen osti F. I. Kurikka ja muutti 1934 yrityksen nimen muotoon Pallo-Paita Oy. Tehdas evakuoitiin talvisodan jaloista Kankaanpäähän, jossa valmistettiin sotien aikana sotilaiden lumipukuja. Jatkosodan aikana Pallo-Paita palasi Helsinkiin. Pallo-Paidan omistaja kauppaneuvos Pentti Kurikka perusti 1952 Helsinkiin myös Pola Oy -nimisen yrityksen, ja molemmat yritykset siirtyivät Mäkelänkadulle vuonna 1956 valmistuneeseen tehtaaseen.  Vuonna 1970 Pola Oy:n tuotanto siirrettiin Lappeenrantaan. Pallo-Paidan ja Polan keskeisiä henkilöitä ovat olleet mallistojen suunnittelijoina Marja Eskola ja Irma Sikow. 1980-luvun puolivälissä Pola ja Pallo-Paita työllistivät yhteensä noin 400 suomalaista ja vuosittain valmistettiin miljoona tuotetta. Vuonna 2012 Pola Oy:n liikevaihto oli 50 000 euroa ja henkilöstömäärä 3.

Materiaali ja pesuohjeet

55 % modaali (polynosic) / 45 % polyesteri

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 78*
Pituus, cm 89

*=venyttämättömänä, sivukappaleella kuminauhoitus. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!