Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Pola, kotimainen ruutuhame - C38

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimaisen Pola Oy:n Suomessa valmistettu sini-valkoinen ruutuhame arviolta 1970-luvulta. Koska hame on Suomessa valmistettu, on se hyvin todennäköisesti myös vastuullisesti valmistettu. Iso sini-valkoinen pepitaruutukuosi, kellohelmainen kietaisumalli. Kiinnitys etukappaleella kolmella isolla muovinapilla sekä solmittavalla nyörillä. Vyötärökaitaleella myös piilonappikiinnitys sekä tarranauha. Ikäisekseen erittäin hyväkuntoinen, Suomessa valmistettu ruutuhame.

Yhdistä trendikkäästi T-paitaan ja tennareihin tai juhlaan toppiin ja korkokenkiin!

Kokomerkintä C38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Pallo-Paita / Pola Oy:stä

Vuonna 1927 helsinkiläiset vaatekauppiaat perustivat yhteisyrityksen Vaatehtimojen Paitatehdas Oy:n. Pian sen osti F. I. Kurikka ja muutti 1934 yrityksen nimen muotoon Pallo-Paita Oy. Tehdas evakuoitiin talvisodan jaloista Kankaanpäähän, jossa valmistettiin sotien aikana sotilaiden lumipukuja. Jatkosodan aikana Pallo-Paita palasi Helsinkiin. Pallo-Paidan omistaja kauppaneuvos Pentti Kurikka perusti 1952 Helsinkiin myös Pola Oy -nimisen yrityksen, ja molemmat yritykset siirtyivät Mäkelänkadulle vuonna 1956 valmistuneeseen tehtaaseen.  Vuonna 1970 Pola Oy:n tuotanto siirrettiin Lappeenrantaan. Pallo-Paidan ja Polan keskeisiä henkilöitä ovat olleet mallistojen suunnittelijoina Marja Eskola ja Irma Sikow. 1980-luvun puolivälissä Pola ja Pallo-Paita työllistivät yhteensä noin 400 suomalaista ja vuosittain valmistettiin miljoona tuotetta. Vuonna 2012 Pola Oy:n liikevaihto oli 50 000 euroa ja henkilöstömäärä 3.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla

Pesuohjeet

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 76
Pituus, cm 68

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!