Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Pola, valkoiset suorat housut - C44

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimaisen Pola Oy:n Suomessa valmistetut valkoiset suorat housut. Koska housut on valmistettu Suomessa, on ne hyvin suurella todennäköisyydellä vastuullisesti valmistettu. Klassinen ja monikäyttöinen malli, joka sopii niin juhlaan kuin arkeen! Hengittävää polyesteri-viskoosiisekoitetta, jossa elastaania tuomassa joustoa. Kiinnitys vetoketjulla ja napilla. Erittäin hyväkuntoiset, valkoiset suorat housut.

Yhdistä arkeen tai toimistoon T-paitaan ja jakkuun, juhlaan sifonkipaitaan!

Kokomerkintä C44, mutta mahtunee myös koolle 42. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Pallo-Paita / Pola Oy:stä

Vuonna 1927 helsinkiläiset vaatekauppiaat perustivat yhteisyrityksen Vaatehtimojen Paitatehdas Oy:n. Pian sen osti F. I. Kurikka ja muutti 1934 yrityksen nimen muotoon Pallo-Paita Oy. Tehdas evakuoitiin talvisodan jaloista Kankaanpäähän, jossa valmistettiin sotien aikana sotilaiden lumipukuja. Jatkosodan aikana Pallo-Paita palasi Helsinkiin. Pallo-Paidan omistaja kauppaneuvos Pentti Kurikka perusti 1952 Helsinkiin myös Pola Oy -nimisen yrityksen, ja molemmat yritykset siirtyivät Mäkelänkadulle vuonna 1956 valmistuneeseen tehtaaseen.  Vuonna 1970 Pola Oy:n tuotanto siirrettiin Lappeenrantaan. Pallo-Paidan ja Polan keskeisiä henkilöitä ovat olleet mallistojen suunnittelijoina Marja Eskola ja Irma Sikow. 1980-luvun puolivälissä Pola ja Pallo-Paita työllistivät yhteensä noin 400 suomalaista ja vuosittain valmistettiin miljoona tuotetta. Vuonna 2012 Pola Oy:n liikevaihto oli 50 000 euroa ja henkilöstömäärä 3.

Lähde: kansakunnan Vaatettajat (1996), Fonecta Finder

Materiaali ja pesuohjeet

64  % polyesteri / 31 % viskoosi / 5 % elastaani

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm  82
Lantion ympärys, cm  114
Vyötärökorkeus keskietu, cm  32,5
Vyötärökorkeus keskitaka, cm  40
Lahkeen ympärys, cm  45
Ulkosauman pituus, cm  105

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotteita ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.

Lisätiedot

Paino 0,3 kg