Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Ravtuote Oy, kotimainen villaneuletakki 80-luvulta – M

46,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Kaunis ja tyylikäs, Ravtuote Oy:n Rav -tuotemerkin Suomessa valmistettu neuletakki 80-luvulta. Koska neuletakki on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen, materiaalin ja tuotelappujen perusteella valmistettu 1980-luvulla. Pientä ja laadukasta neulosta puhtaasta uudesta villasta, jonka sävynä tummansininen. Neuloksessa kapea pystyraitatekstuuri. Pusakkamainen neuletakkimalli, jossa syvä V-pääntie saalikauluksella. Joustinneulosta helmassa ja ranteella. Kaksirivinen nappikiinnitys neljällä napilla. Sivutaskut. Erittäin hyväkuntoinen ja ihana kotimainen neuletakki 80-luvulta!

Kokomerkintä miesten M, sopinee naisten koolle L/XL. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puhdas uusi villa
käsinpesu

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 120
Helman ympärys, cm 85
Etupituus, cm 69
Olan pituus, cm 30
Hihan pituus, cm 57

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

M

Väri