Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Retrojakku - 38/40

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Itse kotikoneella valmistettu retrojakku. Koska jakku on itse tehty, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Valmistettu luultavasti 1960-luvulla. Valmistettu pehmeästä ja vahvasta puuvillatoimikkaasta, jossa hauska marjamainen kuosi. Väreinä valkoinen, beige, ruskea ja haalea oranssi. Pieni pystykaulus, vyötäröllä muotokaitale ja napilliset etutaskut. 1-rivinen kiinnitys messinkisillä napeilla. Kevyesti armeijahenkinen malli. Tämä jakku on selkeästi ollut edellisen omistajansa yksi lempivaatteista, mutta jakulla on vielä monta hyvää vuotta jäljellä!

Yhdistä jakkumaisesti rennosti tummien farkkujen ja valkoisen T-paidan kanssa tai käytä välikausitakkina! Jakkuun kuuluu myös hame – löydät sen täältä.

Kokoarvio 38/40 – olalta kokoa 38, muutoin mahtuu koolle 40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla
Arvio, ei materiaalitietoja

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 100
Vyötärön ympärys, cm 96
Etupituus, cm 63
Selän leveys, cm 38
Olkasauman pituus, cm 14
Hihan pituus, cm 56

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.