Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Satanahka Oy, kotimainen toppamokkatakki - 38

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Satanahka Oy:n Suomessa valmistettu FinnFant-merkkinen toppamokkatakki. Koska takki on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Luultavasti 1970-luvulla. Runsaasti ihania koristesaumoja. Valmistettu korkealaatuisesta mokkanahasta. Huppu, sivutaskut ja vyötäröllä vyölenkit ja vyö. Kiinnitys muovivetoketjulla ne metallineppareilla. Kevyesti topattu ja kokonaan vuoritettu. Tämä upea kotimainen toppamokkatakki on täysin uudenveroinen!

Kokomerkintä 38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Satanahka Oy:stä

Joukko tilallisia Kiukaisissa perusti vuonna 1917 parkkinahkaa valmistavan Satakunnan Nahkateollisuus Oy:n. Vuonna 1932 Aarne Hellemaa osti yrityksen osake-enemmistön. Tehdasta uudistettiin ja laajennettiin. Vuonna 1940 yrityksen nimi vaihdettiin Satanahka Oy:ksi. Sodan jälkeen tuotantoon tulivat nahkavaatteet ja -laukut. 1960-luvulla tehdas keskittyi lammasmokkaturkkien ja nappa- ja mokkapukineiden valmistukseen sekä aloitti vientimarkkinoinnin. Työntekijöitä tehtaalla oli 1980-luvulla parhaimmillaan 300. Yritys ajautui konkurssiin vuonna 1997.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996), www.porssitieto.fi

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: nahka
Vuori: polyesteri

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 102
Vyötärön ympärys, cm 98
Selän leveys, cm 36
Pituus keskitaka, cm 118
Olkasauman pituus, cm 13
Hihan pituus, cm 64

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.