Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

SILO, käyttämätön villatakki 70-luvulta - XS/S

45,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Todella ihana, kotimaisen SILO -tuotemerkin valmistama villatakki 70-luvulta. Ostettu vanhan vaatekaupan jäämistöstä, joten takki on täysin käyttämätön. Koska villatakki on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja niskalapun perusteella valmistettu 1970-luvulla. Hurmaavaa kuvioneulosta lämpimästä villalangasta, jonka sävynä tummanvihreä. Joustinneulosta saalikauluksella, helmassa ja kädentiellä. Lantiomittainen ja pitkähihainen villatakkimalli, jossa etutaskut. Kiinnitys muovinapein. Vyölenkit sivusaumassa, takkiin kuuluu sidottava vyö. Uudenveroinen, kaunis ja lämmin villatakki talvikauteen!

Kokoarvio XS/S. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puhdas uusi villa

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 84
Etupituus, cm (olka-helma) 73
Olkasauman pituus, cm 12
Hihan pituus, cm 55

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

32, 34, 36

Väri

Materiaali