Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Soilituote, kotimainen vintage-mekko - D38

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Soilituote Oy:n Lahdessa valmistettu kotimainen vintage-mekko. Koska mekko on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti myös vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja niskalapun perusteella valmistettu 1950-luvulla. Valmistettu teksturoidusta polyesteristä. A-linjainen malli, jossa vyötäröllä vyölenkit. Alkuperäinen, samasta materiaalista valmistettu vyö tallella. Mekon väri ruskea, koristetikkaukset punaisella ja valkoisella. Paitamekkomallinen, jossa napitus lantiolle saakka. Isot etutaskut. Pinta vasemmalta reunalta nukkaantunut, muutoin ikäisekseen upeakuntoinen vintage-mekko.

Yhdistä kesäkadulle rennosti valkoisten tennareiden kanssa tai ajanmukaisten asusteiden kanssa juhlaan.

Kokomerkintä D38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Soilituote Oy:stä

Vuonna 1967, Soilin päivänä, Soili ja Aaro Kivikoski ostivat Lahden Vesijärvenkadulla kymmenkunta työntekijää työllistäneen, vuonna 1956 perustetun Mai-Ne Puvun. Uuden tehtaan tuotemerkiksi valittiin Soili ja vuonnta 1972 tehtaan nimeksi tuli Soilituote Oy. Yrityksen tuotteita olivat naisten leningit, jakkupuvut, puserot ja erityisesti D-mitoitetut hameet. 1970-luvulla henkilökuntaa yrityksellä oli yli 80. Vuonna 1988 Soilituote Oy valittiin Lahdessa vuoden yrittäjäksi. Soilituote on valmistanut tuotteita myös tuotemerkillä Lena. Yritys ajautui konkurssiin heinäkuussa 2017.

Lähde: kansakunnan Vaatettajat (1996), lena.fi, ess.fi

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri

Pesuohje

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm (kainalo-kainalo) 98
Vyötärönympärys, cm 82
Pituus keskietu, cm 98
Pituus keskitaka, cm 104
Olkasauman pituus, cm 11
Hihan pituus, cm 58

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!