Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Stina Creation, kotimainen puuvillaleninki - 38/40

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimainen Stina Creation -merkkinen vintage-puuvillaleninki. Koska leninki on Suomessa valmistettu, on se myös vastuullisesti valmistettu. Niskalapun ja mekon muotokielen perusteella 1970-luvulla valmistettu. Valmistettu hengittävästä, hiekanvärisestä puuvillasekoitteesta. Kaksiosainen malli: yläosalla venepääntie ja lyhyet holkkihihat. Rinnalla raidoitettu paneeli. Samaa raidallista kangasta myös hameosan helmalla. Vyötäröllä muotosauma ja kuminauha, sivusaumoilla vyölenkit. Mukana samasta kankaasta valmistettu solmittava vyö sekä punottu, valkoinen nyöri. Hameosa kokonaan vuoritettu. Uudenveroinen, Suomessa valmistettu puuvillaleninki arkeen ja juhlaan – toista samanlaista ei vastaan tule!

Kokomerkintä 32, mutta sopinee paremmin koolle 38/40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

35 % puuvilla / 65 % polyesteri

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 66*
Yläosan etupituus, cm 45
Hameosan pituus, cm 70
Olan pituus, cm (pääntie-hihansuu) 26

*=venyttämättömänä, vyötäröllä kuminauha. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!