Tazzia, kotimainen ruskansävyinen jakku – M

24,95

Todella kaunis kotimainen Tazzian villasekoitejakku. Ihana, ajaton malli, joka sopii nykypäivään – niin arkeen kuin juhlaankin. Kaunis, pehmeä ja lämmin monivärinen materiaali, jossa ihana eläväinen pintastruktuuri. Pienet muotolaskokset rinnalla. Pyöreä pääntie, kevyet olkatoppaukset ja metallivetoketjukiinnitys. Ei vuorta. Lyhyt ja löysähkö malli, joten toimii erikokoisten henkilöiden päällä. Ihana, monikäyttöinen Tazzian jakku. Käytä aukinaisena farkkujen tai housujen kanssa yhdistettynä tummaan yläosaan ja trendikäs toimistolookkisi on valmis tai käytä juhlassa kotelomekon päällä / hameeseen yhdistettynä! Kokomerkintä M. Tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2001390416 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Todella kaunis kotimainen Tazzian villasekoitejakku. Ihana, ajaton malli, joka sopii nykypäivään – niin arkeen kuin juhlaankin. Kaunis, pehmeä ja lämmin monivärinen materiaali, jossa ihana eläväinen pintastruktuuri. Pienet muotolaskokset rinnalla. Pyöreä pääntie, kevyet olkatoppaukset ja metallivetoketjukiinnitys. Ei vuorta. Lyhyt ja löysähkö malli, joten toimii erikokoisten henkilöiden päällä. Ihana, monikäyttöinen Tazzian jakku.

Käytä aukinaisena farkkujen tai housujen kanssa yhdistettynä tummaan yläosaan ja trendikäs toimistolookkisi on valmis tai käytä juhlassa kotelomekon päällä / hameeseen yhdistettynä!

Kokomerkintä M. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Tazzia Oy:stä

Rainer Vuorinen, Arja Juntunen ja Eija Jansson-Tervonen perustivat vuonna 1987 naisten kevyttä vaatetusta valmistavan Tazzia Oy:n Iisalmeen. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa. Tazzialla on kolme myymälää sekä useita jälleenmyyjiä Suomessa.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996), tazzia.fi

Materiaali ja pesuohjeet

41 % viskoosi
31 % villa
14 % polyamidi
14 % akryyli

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm (kainalo-kainalo) 96
Helman ympärys, cm 96
Pituus keskietu, cm (kaulus-helma) 44
Selän leveys, cm (lavan kohdalta) 35
Pituus keskitaka, cm (kaulus-helma) 52
Olkasauman pituus, cm 10,5
Ulkohihan pituus, cm (olka-hihansuu) 62

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Paino 0.3 kg
Koko

,

Väri