Tazzia, vaalea viskoosimekko 90-luvulta – M

39,90

Tazzia Oy:n Suomessa valmistama, hurmaava viskoosimekko 90-luvulta. Koska mekko on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Niskalapun ja muotokielen perusteella valmistettu 1990-luvulla. Valmistettu kauniisti laskeutuvasta ja hengittävästä viskoosikankaasta, jossa beigellä pohjalla hempeä kukkakuosi. Aikakautensa lyhyt malli. Prinsessaleikkaukset, runsaampi helma. V-pääntie ja lyhyet hihat. Takasivusaumoissa taakse solmittavat nauhat. Kiinnitys koko etupituudelta napeilla. Pienet olkatoppaukset ja laskostettu hiha. Kokonaan vuorattu. Todella hyväkuntoinen ja hurmaava viskoosimekko arkeen tai kesäjuhlaan!

Kokomerkintä M. Tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 3006030219 Osastot: , , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tazzia Oy:n Suomessa valmistama, hurmaava viskoosimekko 90-luvulta. Koska mekko on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Niskalapun ja muotokielen perusteella valmistettu 1990-luvulla. Valmistettu kauniisti laskeutuvasta ja hengittävästä viskoosikankaasta, jossa beigellä pohjalla hempeä kukkakuosi. Aikakautensa lyhyt malli. Prinsessaleikkaukset, runsaampi helma. Takasivusaumoissa taakse solmittavat nauhat. Kiinnitys koko etupituudelta napeilla. Pienet olkatoppaukset ja laskostettu hiha. Kokonaan vuorattu. Todella hyväkuntoinen ja hurmaava viskoosimekko arkeen tai kesäjuhlaan!

Kokomerkintä M. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Tazzia Oy:stä

Rainer Vuorinen, Arja Juntunen ja Eija Jansson-Tervonen perustivat vuonna 1987 naisten kevyttä vaatetusta valmistavan Tazzia Oy:n Iisalmeen. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa. Tazzialla on kolme myymälää sekä useita jälleenmyyjiä Suomessa.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996), tazzia.fi

Materiaali ja pesuohjeet

100 % viskoosi

Pesuohje

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 108
Vyötärön ympärys, cm 90
Etupituus, cm (olka-helma) 95
Olan pituus, cm 14
Hihan pituus, cm 26

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Saatat myös pitää...