Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Tiklas, vaaleat puuvillahousut - 36/38

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimaisen Tiklas Oy:n Suomesa valmistetut vaaleat puuvillahousut. Koska housut on Suomessa valmistettu, on ne todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Valmistettu todella kauniista, vaaleasta puuvillatoimikkaasta. Ihana, trendikäs malli, jossa korkea vyötärö, avolaskokset etukappaleella ja suorat muotoonprässätyt lahkeet. Vyötärökaitaleella vyötärölenkit.  Sivu- ja takataskut. Kiinnitys vetoketjulla ja kahdella metallisella nepparilla. Todella kauniit, ajattomat ja erittäin hyväkuntoiset sekä laadukkaat Tiklaksen housut arkeen tai juhlaan!

Yhdistä toimistoon rennosti tennareiden, printillisen T-paidan ja jakun kanssa tai juhlavampaan tilaisuuteen juhlatopin ja korkokenkien kanssa.

KokomerkintäC38/36”. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Tiklas Oy:stä

Vuonna 1923 Lassila & Tikanoja perusti oman puku- ja paitatehtaan Vaasaan. Vuonna 1938 saatiin valmistettavaksi äitiysavustuspakkaukset, joita tehtiin vuoteen 1960 saakka. Vuonna 1945 tehtaasta muodostettiin oma itsenäinen osakeyhtiö nimeltä Tiklas Oy. Vuonna 1950 Tiklas lunasti oikeuden käyttää mainonnassaan olympiarenkaita. 60- ja 70-luvuilla yritys kasvoi vahvasti ja uusia tehtaita avattiin. 1960-luvulla aloitettiin vienti. Muotisuunnittelua on aina pidetty Tiklaksella tärkeänä tekijänä. Suurimmillaan Tiklas työllisti noin 2000 henkeä. Vuonna 1991 Lassila & Tikanoja myi valtaosan Tiklaksen osakkeista. Tärkeä tuoteryhmä oli naisten ja miesten ulkoiluvaatteet. Vuonna 1995 Tiklas ajautui konkurssiin.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996)

Materiaali ja pesuohjeet

65 % polyesteri / 35 % puuvilla

Pesuohje

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 74
Lantion ympärys, cm 106
Lahkeensuun ympärys, cm 35
Vyötärökorkeus etu, cm 32
Vyötärökorkeus taka, cm 41
Ulkosauman pituus, cm 105

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotteita ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.