Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Uniikki kukkakuosinen viskoosipusero 90-luvulta - ~M

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kaunis ja hurmaava, jonkun taidokkaasti kotikoneella valmistama viskoosipusero 90-luvulta. Koska pusero on käsin valmistettu, on se uniikki ja todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Kuosin, muotokielen ja materiaalin perusteella valmistettu 1990-luvulla. Valmistettu hengittävästä, kevyesti krepatusta ja helppohoitoisesta viskoosista, jossa hurmaava kukkakuosi. Viskoosia tunnun ja ulkonäön perusteella, ei materiaalitietoja. Pohjaväri viininpunainen. Kuosin sävyinä valkoinen, vanha roosa ja harmaanvioletti. Suora ja pitkähihainen kauluspaitamalli, jossa olkatoppaukset. Pieni kauluskäänne, kiinnitys etupituudelta muovinapein. Edestä pyöristetty helma. Muotolaskokset rinnalla ja selässä. Hyväkuntoinen, kaunis ja hurmaava viskoosipusero 90-luvulta!

Kokoarvio noin M. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Viskoosi
Arvio, ei materiaalitietoja.
40 perus

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 116
Vyötärön ympärys, cm 100
Etupituus, cm 63
Olan pituus, cm 15
Hihan pituus, cm 52

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

38, 40

Väri

, ,