Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Uniikki musta maksihame 80/90-luvulta – 34

36,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Todella hurmaava, jonkun taidokkaasti kotikoneella valmistama maksihame 80/90-luvulta. Koska hame on käsin valmistettu, on se täysin uniikki ja todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja materiaalin perusteella valmistettu 80/90-luvulla. Valmistettu hieman joustavasta ja todella mukavantuntuisesta, mustasta sekoitekankaasta. Maksimallinen hame kauniilla yksityiskohdilla. Etukeskisauman helmassa halkio, jonka yllä koristenappirivi neljällä päällystetyllä napilla. Ei vuorta. Vyörätökaitale, jolla muotolaskoset. Kiinnitys takakeskisaumasta vetoketjulla ja napilla. Erittäin hyväkuntoinen, kaunis ja täysin uniikki maksihame 80/90-luvulta!

Kokoarvio 34. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Puuvilla / polyesteri / elastaani
Arvio, ei materiaalitietoja.
40 perus

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 69
Pituus, cm 99

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

34

Väri