Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Uniikki musta mekko 80/90-luvulta – 36/38

47,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Kaunis ja hurmaava, jonkun taidokkaasti kotikoneella valmistama juhlamekko 80/90-luvulta. Koska mekko on itse tehty, on se uniikki ja todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja materiaalin perusteella valmistettu 1980/90-luvulla. Valmistettu liukkaasta ja himmeähohtoisesta polyesterista, jonka sävynä musta. Lyhyt ja lyhythihainen mekkomalli, jossa hurmaava kerrostettu peplum-helma. Muotolaskokset rinnalla, vyötäröllä ja selässä. Istutettu hiha, kapea olkavarsi. Pyöreä pääntie. Kiinnitys niskasta pitkällä metallivetoketjulla. Vuoritettu hihaa lukuun ottamatta. Erittäin hyväkuntoinen ja hurmaava käsintehty mekko 80/90-luvulta!

Kokoarvio 36/38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Polyesteri
Arvio, ei materiaalitietoa.

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 98
Vyötärön ympärys, cm 84
Etupituus, cm (olka-vyötärö) 40
Etupituus, cm (vyötärö-helma) 45
Olan pituus, cm 8
Hihan pituus, cm 17
Olkavarren ympärys, cm 28

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

36, 38

Väri