Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Vaalea pellavamekko - XL

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Vaalea hyvin suurella todennäköisyydellä itse  kotikoneella valmistettu pellavamekko. Koska mekko on itse valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Sisällä käsinommeltu label “syskrinet 0613-31330”. Valmistettu todennäköisesti 1960-luvun lopulla / 1970-luvun alussa. Valmistettu hengittävästä pellavasta. Safarimekkomallinen: 2/3-pituinen hiha, jolla hihansuunkäänne, pieni herrainkaulus, kiinnitys edestä päällystetyillä napeilla. Vyötäröllä sauma. Takakappaleella selässä, keskitakasaumassa lautalaskos, hameosa laskostettu. Mekon mukana samasta kankaasta valmistettu vyö, joka on hieman kärsinyt. Isot etutaskut. Kiinnitys sivusaumasta vetoketjulla. Hyväkuntoinen, kaunis ja ajaton pellavamekko arkeen tai kesäjuhlaan!

Kokoarvio XL (46/48). Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Pellava
Arvio, ei materiaalitietoja

Pesuohjeet

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 120
Vyötärön ympärys, cm 104
Selän leveys, cm 41
Yläosan etupituus, cm 44
Hameosan pituus, cm 68
Olan pituus, cm 13
Hihan pituus, cm 49

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!