Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Very Nice, keskisiniset kasarifarkut - 38/40

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Suomessa valmistetut Very Nice-merkkiset keskisiniset farkut. Koska farkut on Suomessa valmistettu, on ne todennäköisesti vastuullisesti valmistettu, muotokielen perusteella valmistettu 1980-luvulla. Ei materiaali-/kokotietoja. Korkea vyötärökorkeus ja alaspäin kapeneva lahje. Vyötäröllä vyötärökaitale ja vyölenkit. Vyötärökaitaleen reunoilla kuminauhoitus, joten vyötärö joustaa – ihanat päällä! 5-taskumalli: kolme taskua etukappaleella ja kaksi takataskua. Kiinnitys metallivetoketjulla ja painonapilla. Nämä farkut ovat olleet edellisen omistajansa suuri aarre: farkkuja korjattu useaan otteeseen haarasta ja lahjetta pidennetty saumasta. Silti laadukkaat, hyväkuntoiset ja persoonalliset farkut, joiden muotokieli sopii täydellisesti myös tämän hetken trendeihin!

Kokoarvio 38/40 Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla

Pesuohjeet

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 79*
Lantion ympärys, cm 104
Lahkeen ympärys, cm 34
Vyötärökorkeus etu, cm 31
Vyötärökorkeus taka, cm 41
Ulkosauman pituus, cm 102

*=venyttämättömänä, vyötärö osittain  kuminauhoitettu. Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotteita ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.