Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Viskoositakki ruusu- ja pitsikuosilla - M

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kaunis ja ihastuttava viskoositakki 80/90-luvulta. Ei valmistaja-/valmistusmaatietoja. Muotokielen, kuosin ja materiaalin perusteella valmistettu 1980/90-luvlla. Valmistettu sileästä, kevyestä ja hengittävästä viskoosista, jossa näyttävä ruusu- ja pitsikuosi. Tunnun perusteella viskoosia, ei materiaalitietoa. Pohjaväri valkoinen. Pitsikuosi valkoista. Ruusukuosin sävyinä punainen ja vihreä. Kädensuu, helma ja kaulus kirkkaanpunaista resoria. Suora ja pitkähihainen takkimallinen paita. Kiinnitys punaisilla muovinapeilla. Olkatoppaukset. Resorin väri haalistunut, mutta yleisilmeeltään siisti, kaunis ja todella ihana viskoositakki 80/90-luvulta!

Kokoarvio M. Tarkemmat kokotiedot alta.

Materiaali ja pesuohjeet

Viskoosi
Arvio, ei materiaalitietoja.
40 perus

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 110
Helman ympärys, cm 96*
Etupituus, cm (olka-helma) 64
Olkasauman pituus, cm 11
Hihan pituus, cm 58

*Mitta venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

38, 40

Väri

, ,